Een feestje met je vrienden is pas écht compleet als je er goed bij kunt eten en drinken. En dat lukt wel wanneer je even extra je best doet om een goede BBQ te organiseren. Je stopt de koelkast vol met bier en legt de BBQ vol met vlees. Bijgerechten zijn optioneel. Sausjes niet!

Hoe kom je aan het beste vlees voor de BBQ?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een uur bij de slager in de rij te gaan staan om daar vlees te bestellen. Maar is dat iets waar je naar uitkijkt? Niet echt! Jij wilt de beste oplossing die je de minste tijd kost. Dat snapt iedereen. Maar moet je dan je vlees maar bij de supermarkt halen? Nee, natuurlijk niet! Je kunt gewoon online een BBQ pakket bestellen. Dat is wel zo gemakkelijk én je weet zeker dat je niets vergeet. Ga er maar wel even goed voor zitten, voor je gaat bestellen. De keuze is enorm en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ga je voor exclusieve Angus beef of misschien wel een heel speenvarken? Of wil je het eens chiquer aanpakken en een heuse Beef Wellington op de BBQ bereiden? Het kan allemaal. En wat denk je van eens iets meer uitdagends voor op de BBQ? Zebra, bizon, krokodil? Deze opties zijn er ook!

Woon je in een flat?

Dan is het aanslingeren van de BBQ in de meeste gevallen verboden. Maar dat wil niet zeggen dat je niet lekker, met je vrienden, op het balkon kunt gaan eten. Je kunt de (elektrische) gourmetplaat aanzetten en er alsnog een feestje van maken. Dan moet je natuurlijk wél even gourmet vlees bestellen. Ook dat hoeft helemaal geen moeite te kosten. Je gaat gewoon naar de site én je bestelt precies het vlees dat je nodig hebt. Vlees voor de gourmet is wat kleiner dan het vlees dat je op de barbecue kunt gooien. Maar door het beste vlees te bestellen, is het bijna hetzelfde!

Vergeet de drankjes niet!

Een BBQ of een gourmet is niet compleet zonder drank. En dan zal er vooral bier worden geschonken. Je kunt een tapje regelen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je koelkast vol te leggen met flesjes van jouw favoriete merk. Zorg hoe dan ook dat niemand droog komt te staan!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen