Nu het jaar 2023 net begonnen is, is het belangrijk voor mannen om op de hoogte te blijven van de populairste trends. In deze blogpost gaan we enkele van de grootste trends bekijken die naar verwachting in 2023 populair zullen zijn onder mannen. Of je nu de curve voor wilt blijven of gewoon bij de tijd wilt blijven, deze vijf trends zullen essentieel zijn om dat doel te bereiken.

Duurzame kleding

De laatste jaren is duurzaamheid een steeds belangrijker onderdeel geworden van mode- en levensstijlkeuzes. De verwachting is dat deze trend zich in 2023 zal voortzetten naarmate meer mensen zich bewust worden van het belang ervan. Duurzame kledingopties worden ook steeds toegankelijker en betaalbaarder. Dus, als je modieus wilt blijven en tegelijkertijd je steentje wilt bijdragen aan het milieu, is investeren in duurzame kleding een geweldige manier om dat te doen.

Genderneutraliteit 

Genderneutraliteit is een andere trend die de laatste jaren aan kracht heeft gewonnen en naar verwachting nog populairder zal worden in 2023. Deze trend benadrukt het elimineren van traditionele genderrollen en stereotypen in mode en levensstijlkeuzes. Om deze trend te omarmen kun je overwegen kledingstukken van beide kanten van het genderspectrum te dragen en elementen van beide in je stijlkeuzes te verwerken.

Tech wearables 

Tech wearables zoals smartwatches, fitnesstrackers en dergelijke worden steeds populairder onder mannen vanwege hun gemak en functionaliteit. Met smartwatches kun je je smartphone bedienen zonder hem uit je zak te halen, terwijl fitnesstrackers een gezond leven stimuleren door je activiteitenniveau gedurende de dag bij te houden. Of je nu op zoek bent naar een handige manier van accessoires of een praktische manier om verbonden te blijven, tech wearables zullen in 2023 onmisbaar zijn.

Retro mode

Retro mode is niet nieuw, maar groeit zeker in populariteit bij mannen – vooral bij hen die nostalgisch zijn naar voorbije decennia of op zoek zijn naar een klassieke maar tijdloze look die zich onderscheidt van de massa. Overweeg het verkennen van vintage winkels of websites uitsluitend gewijd aan retro mode bij het zoeken naar stukken die perfect bij deze trend passen!

Athleisure 

Athleisure is een term die gebruikt wordt voor op sport geïnspireerde kleding die bedoeld is voor vrijetijdsbesteding in plaats van alleen voor lichaamsbeweging (denk aan yogabroeken). Het is de laatste jaren steeds populairder geworden, vooral dankzij de comfortabele factor, maar ook door de veelzijdigheid. Athleisure kan omhoog of omlaag gekleed worden, afhankelijk van waar je naartoe gaat! Verwacht dat deze trend ook in 2023 populair blijft bij mannen!

Welke trend kies jij?

Welke trend je ook kiest, het is verstandig een beetje een kijk op deze mode te hebben. Ga ervoor om in ieder geval een kleding stuk aan je collectie toe te voegen. Wist je dat je tegenwoordig heel veel kleding met crypto kan betalen? Je kan bijvoorbeeld een nieuw paar schoenen met Ethereum kopen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Check anycoindirect!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen